Pilates Ateljé Espoon palvelut

Pilates Ateljé Espoo tarjoaa liikunta-, analyysi-, hoito- ja erikoispalveluita asiakkailleen. Liikuntapalveluissa erikoislajeina ovat maailmalla tunnetut GYROTONIC®, GYROKINESIS®, Pilates ja Apparatus Pilates. Näiden lajeista sovellettuina olemme kehittäneet tarjoamaamme erikoistunnit Training for Feet, Training for Junior Dancers, Training for Dancers, Training for Sports, Pilates for Ladies, Pilates for Men, Combo Pilates, Core Pilates ja Circle Pilates tuotteet. Meillä on laajasti näiden lajien laitteita ja välineitä, joita käytämme tunneilla monipuolisesti ohjatessamme harjoituksia.

Analyysipalveluissamme tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta tulla analysoitavaksi, jonka jälkeen rakennamme palautteen, joka käydään asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti läpi. Palaute voi sisältää täydentävänä osana myös videon nykytilanteesta. Tämän jälkeen annamme harjoitussuositukset ja tarjoamme niihin sopivia tunteja, jotta sinä pääset harjoittelemaan ammattilaisen ohjaamana tuki- ja liikuntaelimistöä korjaavia harjoitteita. Yhdessä sovimme seurantajakson ja etenemisen tarkistuspisteet. Etenemme yhteisen suunnitelman mukaisesti ja harjoittelemme ja analysoimme niin kauan, että havaitut poikkeamat ovat korjaantuneet.

Hoitopalvelumme avulla sinä voit saada avun akuuttiin kipuusi, ennalta ehkäisevää hoitoa, tukea harjoitteluusi tai muuten vain paremman olon. Analyysi- ja hoitopalvelumme toteuttaa yksityiset ammatinharjoittajat yhdessä sovittujen laatuvaatimustemme mukaisesti. Koska eri terapiamuodot sopivat erilaisille ihmisille, siksi pyrimme tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja, joita voit halutessasi käyttää laajastikkin.

Erikoispalveluina tarjoamme koulutus-, ohjelma-, tanssi- ja yksilöohjauspalveluita erilaisiin tarpeisiin. Tietyissä ohjauksissa ja opetuksissa olemme ainoita ja siten ainutlaatuisia Suomessa.

Tarkemmin saat tietoa lajeista, analyyseistä, hoidoista ja erikoispalveluista jokaisen palvelun omalta sivulta Palvelut -valikon alta.