ATELJÉN LAITTEIDEN JA VÄLINEISTÖN HYÖDYNTÄMINEN

Pilates Ateljé Stretching

Pilates Ateljé Strecthing on luotu helpoksi ja tehokkaaksi tunniksi, jolloin palautuminen saadaan käyntiin seuraavaa harjoituskertaa varten. Harjoituksen aikana käydään tärkeät lihasryhmät läpi ja venytellään yksilöllisesti välineitä hyödyntäen.

Training for Feet

Ihminen rakentuu alhaalta ylöspäin, joten aloita harjoittelu jaloista. Training for Feet tunti vahvistaa jalkaterän, nilkan, polven ja lantion seudun lihaksistoa haastaen samalla keskivartalon syviä lihaksia. Säännöllisellä harjoittelulla huomaat muutosta tasapainossa, askelluksessa ja ryhdissä, saat voimaa ja stabiliteettia koko vartalon hallintaan. Harjoitteet ovat haastavia koko vartalolle, ei pelkästään jaloille.

Tule kokeilemaan ja totea itse.

Training for Feet sopii kaikille ja kaiken ikäisille. Säännöllinen harjoittelu ennalta ehkäisee ja/tai auttaa nopeimmin jalkojen ja selän kipuihin. Sama sarjakortti käy Circleen ja Stretchingiin.

Säännöllisellä harjoittelulla ennalta ehkäiset ja jalkasi kiittävät.

Training for Dancers

Nimensä mukaisesti nämä tunnit ovat tarkoitettuja tanssinmaailmassa työskenteleville, ammattilaisiksi tähtääville ja kouluttautuville sekä vastaavien ominaisuuksien tarvitsijoille kuten sirkusammattilaisille, tankotanssijoille, joogaajille sekä yleisesti ottaen urheilijoille tai urheilun ja liikkuvuuden kanssa työskenteleville.

Training for Dancers on kohdistettu erityisesti sekä amatööri että ammattilaistanssijoille. Tunnit koostuvat vaativista harjoitteista ja niissä käytetään apuna kaikkia käytössämme olevia laitteita ja välineitä. Harjoitusten tarkoituksena on antaa lisää voimaa ja antaa kehonhuoltoa tanssin vaativassa maailmassa. Sinulla on laajat liikeradat, mutta haluat kyvyn hallita liikettäsi äärialueilla. Näillä tunneilla käytetään tanssijoille tuttua sanastoa ja tehdään heille tarpeellisia harjoitteita. Erityistä huomiota kiinnitetään tekniikka ja kehonhuollollisiin tarpeisiin, näin pienennetään loukkaantumisriskiä. Mikäli olet jo loukkaantunut on tämä oikea tapa kuntoutua nopeasti loukkaantumisista. Nämä tunnit soveltuvat viisitoista (15) vuotta täyttäneille.

Training for Dancers harjoitukset sopivat tanssijan ammattiin tähtääville tai tanssin ammattilaisuuden saavuttaneille.

Training for Junior Dancers

Nämä tunnit ovat tarkoitettuja tanssinmaailmassa harjoitteleville, ammattilaisiksi tähtääville ja kouluttautuville sekä vastaavien ominaisuuksien tarvitsijoille kuten sirkukseen harjoitteleville, tankotanssijoille, joogaajille sekä yleisesti ottaen nuorille urheilijoille tai kenen tavoitteena on jopa ammattiurheilija.

Training for Junior Dancers on sovellettu muoto nuorille, jotka harrastavat tanssia ja haluavat lisäharjoitteita. Samaiset harjoitukset käyvät yhtä hyvin minkä tahansa lajin harrastajille. Nämä harjoitteet antavat nuorille lisää tasapainoa, lihasvoimaa, kestävyyttä, venyvyyttä sekä tehostaa keskustan hallintaa, joka on monessa lajissa liikkeen lähtökohta ja voima. Venyvyytesi on jo laaja, mutta hallinta ja oikeaoppinen harjoittelu eivät vielä ole löytäneet tekemiseesi. Training for Junior Dancers soveltuu kahdeksan (8) vuoden iästä ylöspäin. Tämä on kuitenkin yksilöllistä ja nuorten kohdalla aloitamme mieluusti aina yksityistunnin kautta tutustumalla tarpeisiin ja yhteiseen tulevaan tekemiseen.

Training for Junior Dancers harjoitukset sopivat tanssin lisäharjoituksiksi ja tanssijan ammattiin tähtääville nuorille.

Training for Skaters

Training for Gymnasts

Training for Performing (in competitions)

Training for Riders

Training for Golf

Training for Sports

Nimensä mukaisesti nämä tunnit ovat tarkoitettuja urheilun maailmassa työskenteleville, ammattilaisiksi tähtääville ja kouluttautuville sekä vastaavien ominaisuuksien tarvitsijoille kuten tanssijoille, sirkusammattilaisille, tankotanssijoille, joogaajille sekä yleisesti ottaen urheilijoille tai urheilun ja liikkuvuuden kanssa työskenteleville.

Voit tulla Training for Dancers tai Junior Dancers tunneille lajistasi riippumatta, mikäli teitä on suurempi joukko samasta lajista voimme pitää teille oman tunnin ja keskittyä erityisesti lajinne kannalta sopiviin painotuksiin. Harjoitteiden lähtökohta on sama ja siksi voitte tulla Dancers tunneille ensin kokeilemaan uutuutta.

Ole yhteydessä ja kysy lisää, niin sovimme tarkemmin sinulle tai teille sopivasta etenemisestä.

Training for Ladies

Training for Men

Circle Pilates

Core Pilates

Combo Pilates

PILATES LAITTEILLA JA VÄLINEISTÖLLÄ PIDETTÄVÄT TUNNIT

Pilates Chair

Pilates Springboard

Pilates Arc

Pilates Reformer

GYROTONIC® LAITTEILLA PIDETTÄVÄT TUNNIT

Pully Tower Unit

GYROTONIC® Wooden Wingmaster

Support Cushion

Painolevyt (vastukset)

GYROKINESIS® VÄLINEISTÖLLÄ PIDETTÄVÄT TUNNIT

GYROKINESIS® taitettava tuoli

Pilates Matto