GYROTONIC®

GYROTONIC EXPANSION SYSTEM® koostuu GYROKINESIS® ja GYROTONIC® harjoitus menetelmistä. GYROTONIC® menetelmässä käytetään erikoislaitteita, kuten Pulley Tower Combination Unit, Leg Extension Unit, Jumping Strecthing Board, GYROTONER® ja Archway -laitteita. Molempien menetelmien keskeiset periaatteet löytyvät tanssista, uinnista, joogasta, TaiChi:sta ja voimistelusta. Liikkeissä korostetaan jatkuvaa virtaavaa liikettä, joka synkronoituu hengitysrytmiin. Harjoittellessasi GYROTONIC® ja GYROKINESIS® menetelmien avulla saat 3D liikuntaa, joka lisää liikkuvuutta, hermoston stimulointia ja vahvistumista, selkärangan liikkuvuus paranee, aistit vahvistuvat, tasapainon paranee, energiatasosi lisääntyy ja koordinaatio kehittyy.

Ihmisellä on puolieroja vartalossaan, eikä niistä koskaan kokonaan pääse eroon, mutta puolten eroavaisuuksia voi toki tasoittaa. GYROTONIC® laite auttaa tässä puolierojen tasapainoituksessa. Yksipuolinen urheileminen tai harrastaminen on omiaan aiheuttamaan puolieroja, siksi on tärkeätä urheilla monipuolisesti.

GYROKINESIS® ja GYROTONIC® tunnit ovat kaikille niille, jotka kaipaavat lisää liikkuvuutta ja energiaa kehoonsa. GYROTONIC® tunnit syventävät laitteen avulla menetelmän tehoa kehossasi. Pystyäksesi osallistumaan GYROTONIC® ryhmätuntiin, sinun tulisi käydä ensin yksityistunnilla tai Pre Training tunti, jossa lajia ja laitteita käydään läpi. Pilates Ateljé on ensimmäinen yritys Espoossa ja koko Suomessa, joka tarjoaa ryhmätunteja GYROTONIC® menetelmällä, käytössäsi alkuun ovat seitsemän (7) Pulley Tower Combination Unit -laitetta.