2D

Joseph Pilates loi oman harjoitusmenetelmänsä 1920 luvulla ja jatkoi sen kehittämistä koko elämänsä. Kun hän kuoli 87-vuotiaana, hänen menetelmänsä sisälsi yli 600 mattoharjoitus liikettä. Joseph kehitteli menetelmää eteenpäin erilaisilla laitteilla, joita hän kutsui nimellä ”Apparatus”. Jokainen laite on suunniteltu auttamaan venyttelyn syventämistä, kehon linjauksen paranemista ja lisäämään vartalon vahvuutta. Osassa laitteissa vastuksena on jousivastus. Pilates Ateljélla on käytössä lukuisia laitteita ja välineitä, osa laitteista on itsensä Pilateksen suunnittelemia. Apparatus Pilates tunneilla käytetään eri laitteita vaihtelevasti ja jopa tunnin aikana vaihdellen. Apparatus Pilates tunnit voivat sisältää mainitun ohjelman tai sen osia.

Pilates for Ladies – Pilates for Men – Combo Pilates – Core Pilates – Circle Pilates

Mikäli et ole aikaisemmin käynyt laitetunneilla, sinun olisi hyvä käydä ensin yksityistunnilla tai tulla vain rohkeasti viikkotunnille. Apparatus Pilates -tunneille voit tulla syventämään esimerkiksi mattopilates tunneilla jo opittuja Pilates liikkeitä, saaden niistä vielä enemmän irti tai opettelemaan sinulle aivan uutta liikkumisen maailmaa.

  • Training for Riders -tunti (osallistujalta vaaditaan aiempaa kokemusta Pilates mattotunneista tai tule opettelemaan alkeet kurssillemme).

Muita lajejamme Espoossa ovat Training for Dancers, Training for Junior Dancers (tanssijat, voimistelijat, luistelijat, ringeten pelaajat, jne.), Training for Riders (ratsastajat), Circle Pilates (monipuolinen kiertoharjoittelu), Apparatus Pilates (laitepilates), Stretching Pilates (venyttely) ja Training for Feet (keskivartalosta alaspäin olevat harjoitteet mm. jalkaharjotteet, tasapaino…) erikoistunnit.