Yksilöohjaus

Tiesitkö, että vartalosi liikkeiden hallinta lähtee keskivartalostasi 2€ kolikon kokoiselta alueelta?

Lapsena tämä vartalon osa oli sinulla hallussasi luonnostaan. Aikuisiällä keskivartalon alueen lihakset heikkenevät, joten niiden vahvistamisesta täytyy huolehtia säännöllisesti.

Saavatko alla olevat kysymykset saavat sinut nyökyttelemään?

 • Käytätkö kehoasi ansaitaksesi elantosi (tänään tai tulevaisuudessa)?
 • Haluatko kehittää liikelaajuuttasi vastaamaan paremmin työssäsi tarvittavia vaatimuksia?
 • Tarvitsetko työssäsi normaalia enemmän tasapainon hallintaa tai onko tasapainosi heikentynyt jostain syystä?
 • Haluatko kehittää jotain vartalonhallinnan osa-aluetta tehokkaasti kohti tavoitettasi?
 • Oletko havainnut vartalossasi puolieroja?
 • Tunnetko selkäkipuja ajoittain tai säännöllisesti? Tunnistatko kehossasi muita kipuja?
 • Jos tarvitset pyörähdystä hyödyntäviä ominaisuuksia kehossasi, voisivatko ne pyöriä paremmin, ilmavammin ja molempiin suuntiin yhtä hyvin?

Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan, niin kerromme kuinka voisimme olla avuksi.

Koulutuspalvelu

Tanssin koulutuspalvelu

Voimme opettaa tanssia aina pienistä lapsista aikuisiin asti. Opettajamme jakavat kokemuksiaan tuhansien lasten, nuorten ja kuin aikuisten tanssijoiden parissa tehdystä vuosien opetustyöstä, niin koti- kuin ulkomaillakin. Tätä osaamista ja vuosien synnyttämää kokemusta on ilo jakaa. Tanssi kuuluu sinulle ja kaikille!

Opettajien, kasvattajien ja ohjaajien koulutuspalvelu

Tanssi liikuntamuotona tukee lapsen varhaiskehitystä monipuolisesti. Tanssi sosiaalistaa ja antaa positiivisia kokemuksia oman kehon kautta tuotetuista liikkeistä. Tämä edistää lapsen kokonaisvaltaista kehitystä, vahvistaa itsetuntoa ja auttaa lasta kokemaan esiintymisen muiden edessä luonnollisena osana käyttäytymistä. Mikäli haluat opettaa oman ryhmäsi lapsia tai nuoria tanssin saralla, niin voit tilata meidät opettamaan sinulle tunteja ja tuntirakenteiden laadintaa omaa ryhmääsi varten.

Hyödyt

Vuosien työnteosta  ja siitä syntyneestä kokemuksesta ammennettavaa tietotaitoa et saa kirjoja lukemalla, vaan saat sen tiedon tulemalla kurssillemme. Tulee kuitenkin muistaa, että työskentely ihmisten parissa on joka päivä erilaista ja siksi tarvitset tietotaidon, jota voit soveltaa erilaisiin tilanteisiin.  Juuri siksi soveltamisen taito on kaikkein tärkein oppi, sillä vanhoja kaavoja toistamalla kangistumme vain kaavoihimme. 

Luvassa on rakenneoppia tuntisuunnitteluun sekä paljon uusia ideoita, joista on iloa moneen liikuntahetkeen. Tästä palvelusta hyötyvät paitsi lapset ja nuoret, myös sinä ja työnantajasi!

Mikäli kaipaat tukea ja/tai konsultointia liittyen ohjaamiseen ja/tai opettamiseen, niin ota yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme lisää ja sovitaan milloin tanssitaan yhdessä.

Ohjelmapalvelu

Voimme vastata tapahtuman kokonaissuunnitelmasta tai täydennämme asiakkaan tapahtumaa huolehtimalla siihen liittyvästä osatoteutuksesta. Kokoamme tarjoamamme aina asiakkaan lähtökohdat huomioon ottaen, joten käytämme tarpeen mukaan kuhunkin tilaisuuteen sopivia yhteistyökumppaneitamme.

Onnistuneen esittelytilaisuuden elementit rakentuvat huolellisesta suunnittelusta. Tärkeitä asioita tapahtumalle ovat tavoite, kohdeyleisö ja siellä esiteltävien tuotteiden valikoima sekä koko tapahtuman luonne. Lopputulokseen vaikuttavat asiakkaan toiveet, käytettävissä olevat tilat, toivottu musiikkityyli ja esittelyn tekijät sekä tietysti aikataulut.

Palvelu sisältää

 • suunnittelun
 • aikataulujen laadinnan
 • musiikit
 • esittelijöiden hankinnan
 • tuotteiden ja esittelijöiden läpikäynnin
 • koreografian
 • harjoitukset
 • lopullisen ohjelman läpivienti ja ohjaus

Hyödyt

Tapahtumapalvelumme asiakkaana voit keskittyä olennaiseen: seurustelemaan asiakkaiden tai henkilökunnan kanssa ja viihtymään samalla itse. Voit rentoutua ja luottaa siihen, että kaikki muu hoituu kuin itsestään. Näin varmistat, ettei ainutlaatuinen tapahtuma mene sinulta ohi, vaan voit rauhassa nauttia tilaisuudesta yhdessä vieraittesi kanssa.

Juhlat ovat arjen ravinnetta ja hyvät juhlat muistetaan pitkään.

Tanssi

Tanssiminen on hauskaa ja sopivan haastavaa kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Askelten harjoittelu, uusien liikkeiden oppiminen ja sen jälkeen musiikista ja liikkeistä nauttiminen saavat jokaisen hyvälle tuulelle!

Tanssitunnit toteutetaan kohderyhmän iän, tason ja toiveiden mukaisesti tai räätälöidään osana Ohjelmapalvelua. Esimerkiksi päiväkodin, koulun tai oppilaitoksen liikuntatunneille saadaan näin vaihtoehtoista ja hauskaa ohjelmaa.

Räätälöity tanssitunti sopii erinomaisesti myös julkisyhteisöjen ja yritysten virkistys-, tyky-, urheilu-, kick off- ja seminaaripäivien ohjelmaksi tai vaikkapa asiakastilaisuuksiin luomaan iloista tunnelmaa. Tanssitunneillamme jokainen voi kokea onnistumisen riemua. Tanssimisen ilo saa ihmiset hymyilemään, uuden oppiminen on hauskaa, eikä verenkierron vilkastumiseltakaan voi välttyä. Voit jatkaa elämässäsi eteepäin, hyvällä fiiliksellä ja uutta oppineena, taas kevein askelin.

Liikuttavia tanssitunteja juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä.